‘Cultuur verbindt!’ in Ugchelens Belang 

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie
Je bekijkt nu ‘Cultuur verbindt!’ in Ugchelens Belang 

Waar kun je nu het best van een gezellige, betaalbare avond uit genieten samen met je buren, familie, vrienden of gewoon alleen,  natuurlijk in het dorpshuis bij Gon en Toon. Ook dit jaar verzorgt de Apeldoornse toneelvereniging S.O.V.V. weer een hilarische klucht, die zich dit keer afspeelt in de wachtkamer van een huisartsenpraktijk. Allerlei verschillende types, met evenzoveel verschillende klachten en roddels, passeren de revue. Laat u verrassen door de klucht: Ja, ik wil… denk ik van Nico Torrenga.

S.O.V.V. speelt al een paar jaar in Ugchelen en de reacties zijn zeer positief. Een greep uit de reacties van de inwoners van Ugchelen:
“Eindelijk weer eens een avond ouderwets gelachen.”; 
“Echt een avondje uit zonder dat je de hoofdprijs betaalt.”; 
“Twee mooie prijzen gewonnen met de verloting, super leuk!”.

S.O.V.V. speelt 2 avonden, namelijk vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024.

Kaarten à € 7,50 zijn vanaf 25 maart verkrijgbaar bij Primera Ugchelen, bij het Dorpshuis of via de mail: sovvtoneel@gmail.com

sovv

Toneelvereniging S.O.V.V. De naam betekent: Samen Oefenen Voert Verder. De vereniging is opgericht op 16 november 1956. Wij spelen 2 keer per jaar een stuk zonder souffleur, liefst komedies. Wij hebben ook ernstige stukken geprobeerd, maar ons publiek wil gewoon een avondje onbezorgd kunnen lachen. De vereniging telt op dit moment 23 leden. Er wordt iedere maandag-avond geoefend in wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan te Apeldoorn. De tijden zijn van half 8 tot ongeveer 10 uur.