Donateur worden

Als donateur help je niet alleen onze vereniging, maar ook een beetje jezelf. Op deze pagina vind je wat het betekent om donateur te zijn van onze vereniging.

Help onze vereniging

Auteursrechten, het bouwen van het decor en het huren van kostuums zijn een greep uit de kosten die we per uitvoering maken. Om toneel te kunnen maken en om als vereniging te kunnen blijven bestaan hebben we financiële steun nodig. 

Om onze vaste bezoekers te bedanken geven we hen een klein voordeeltje. Voor een vast bedrag per jaar ontvangen zij onder andere, tegen een verlaagd tarief, twee kaarten per voorstelling. Mocht u meer kaarten nodig hebben kunt u deze kopen aan de zaal.

Voordelen voor Donateurs

Voordeel 1

Twee kaarten per voorstelling

Je ontvangt niet één, maar twee kaarten per voorstelling zodat je iemand mee kan nemen en samen kan genieten van amateurtoneel, want Samen Kijken Voert Verder. Op jaarbasis bespaar je zeven euro en je hoeft ook niet bang te zijn dat de kaarten zijn uitverkocht, de kaarten zijn gegarandeerd!

Voordeel 2

Kaarten thuisbezorgd

Houd je ook niet zo van wachten in de rij? Wij ook niet.  Als donateur ontvang je de kaarten gewoon in de brievenbus en kan je, als de zaal open is, met het bezorgde kaartje gewoon naar binnen.

Voordeel 3

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws van de vereniging en belangrijke informatie over de vereniging ontvang je twee keer per jaar in onze nieuwsbrief.

Voordeel 4

Je steunt amateurtoneel

Wellicht de belangrijkste reden om donateur te worden is misschien wel omdat je amateurtoneel of ons een warm hart toedraagt!

En dat alles voor slechts

87
euro per jaar*

*prijs vanaf per jaar. Hogere donaties zijn mogelijk

Wil je weten hoe onze vereniging is ontstaan, wie onze leden zijn en hoe ons toneelspel is veranderd? Wij vertellen je graag wat meer over ons. Ben je al overtuigd? Vul dan onderstaand formulier in en word binnen 1 minuut donateur.

Aanmeldformulier voor donateuren