Donateur worden

Als donateur help je niet alleen onze vereniging, maar ook een beetje jezelf. Op deze pagina vind je wat het betekent om donateur te zijn van onze vereniging.

Help onze vereniging

Auteursrechten, het bouwen van het decor en het huren van kostuums zijn een greep uit de kosten die we per uitvoering maken. Om toneel te kunnen maken en om als vereniging te kunnen blijven bestaan hebben we financiële steun nodig. 

Om onze vaste bezoekers te bedanken geven we hen een klein voordeeltje. Voor een vast bedrag per jaar ontvangen zij onder andere, tegen een verlaagd tarief, twee kaarten per voorstelling. Mocht u meer kaarten nodig hebben kunt u deze kopen aan de zaal.

Voordelen voor Donateurs

Voordeel 1

Twee kaarten per voorstelling

Je ontvangt niet één, maar twee kaarten per voorstelling zodat je iemand mee kan nemen en samen kan genieten van amateurtoneel, want Samen Kijken Voert Verder. Een leuke besparing.

Voordeel 2

Gegarandeerd een plaats

De kaarten liggen op de speelavond op jouw naam voor je klaar bij de kassa aan de zaal.
Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kaarten zijn uitverkocht, de plaatsen zijn gegarandeerd.

Voordeel 3

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws van de vereniging en belangrijke informatie over de vereniging ontvang je twee keer per jaar in onze nieuwsbrief.

Voordeel 4

Je steunt amateurtoneel

Wellicht de belangrijkste reden om donateur te worden is misschien wel omdat je amateurtoneel of ons een warm hart toedraagt!

En dat alles voor slechts

*prijs in Euro per jaar. Hogere donaties zijn welkom. 

Wil je weten hoe onze vereniging is ontstaan, wie onze leden zijn en hoe ons toneelspel is veranderd? Wij vertellen je graag wat meer over ons. Ben je al overtuigd? Vul dan onderstaand formulier in en word binnen 1 minuut donateur.

euro per jaar*
87

Aanmeldformulier voor donateuren