Uit de oude doos

Sjongejongejonge

Aad Caspers

Er gebeuren gekke dingen in het pension. Vreemde gasten met vreemde drankjes met vreemde gevolgen…..

Voorjaar 2008

Najaar 2007

De verloofde van mijn vrouw

O. Schwartz en G. Lengbach

Een schrijfster met 2 kamers te huur en een afgestudeerde dokter zocht 2 kamers, zo vonden zij elkaar. Voor het ‘goudoompje’ werd alles geheim gehouden, dat was beter voor de financiën. En een Oostenrijkse huishoudster met een verleden?

De man met de opvallende hoed

Harry van Veen

Een lang weekend op een recreatiepark kan ingewikkeld worden als je schoonmoeder en de baas van je man, met vrouw, er ook bij willen zijn, een aspirant koper voor een caravan langs komt en de receptioniste het gelukkig snapt.

Voorjaar 2007

Najaar 2006

Maak dat je tante wijs

B. Hagen

Twee oude dametjes voeren wat in hun schild. Het betreft een internationale affaire van smokkelwaar. Hun neef komt helpen.

Oma & Co

Jannick Lennart

Een welgestelde familie wordt door omstandigheden van de ene op de andere dag arm. Weg luxe, weg society leven, weg aandelen, weg kaviaar met oesters. Een verwarde oma, een dakloze, een escortdame en iemand van de belastingdienst………

Voorjaar 2006

Najaar 2005

De familie van mijn vrouw

Hall Stephens en Hary Linton

Een spel van vergissingen rond een piano en de baby van de dienstmeid, van wie niemand het bestaan kent, een snibbige vrouw, haar goeiige echtgenoot en hun 2 dochters.

Hartjes aan het spit

Maximillian Vitis, vertaald door F. Drost

Een testament is er de oorzaak van dat 2 mensen naar elkaar toe gedreven worden. Ze kunnen beide eigenaar worden van het hotel, hoe gaan ze dat aanpakken?

Voorjaar 2005

Najaar 2004

Bonbons in luxe verpakking

Ria de Looze-Lafeber

Wanneer geef je iemand een luxe doos bonbons? Om iets goed te maken? Of “zomaar”? Of….? En dan, wie geeft bonbons aan wie…? 

De gladde gladakkers

Hub Fober

De zuiderzon, een van de kostbaarste diamanten ter wereld, wordt tijdens een tentoonstelling gestolen. De sporen wijzen duidelijk in de richting van een klein familiehotel. 

Voorjaar 2004

Oud uitje

Oud uitje foto's

……

…….

Lang, lang geleden

Foto’s van het aller eerste uur. Van 1956, toen de foto’s nog geen kleur hadden 

In het begin