Volgende Voorstelling

Wij spelen voor u:
Spot uit... licht aan!

door:   Marianne van de Geer

Op 10 september 2022 hebben wij in Dorpshuis Ugchelen gespeeld, iedereen heeft erg genoten.  Als u deze voorstelling gemist heeft, kunt u bij onze volgende komen kijken!!!

Op 15 oktober 2022 spelen wij in de Multizaal van Sporthal Jachtlust in Twello aan het Jachtlustplein 7. De zaal gaat open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur, entree 6 euro.

Kaarten zijn hieronder te reserveren.

Samenvatting

Het zijn de 1e opnames van een nieuwe televisie quiz waaraan 3 echtparen deelnemen. Iedereen is behoorlijk gespannen, vooral Alex, de presentator. Alles lijkt van een leien dakje te gaan… Totdat vlak voor de uitzending begint één van de echtparen afbelt… tenminste… ! De paniek is groot en snel wordt er een plan bedacht maar of dat gaat lukken??

Kaartverkoop

Wij verwelkomen je graag bij onze toneelvoorstelling en bezorgen je graag een gezellige avond voor maar:

euro

Voorverkoop

Voor de voorstelling in Twello zijn kaarten in de voorverkoop te koop bij Bakker Zoet aan de Dorpstraat 48 in Beekbergen.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar via sovvtoneel@gmail.com. Als u ons laat weten hoeveel kaarten u wenst te ontvangen, dan krijgt u snel een reactie van ons terug.

 

De Zaal

Zaterdagavond 15 oktober zijn tegen contante betaling kaarten aan de zaal te koop (geen pinmogelijkheid). 

€ 6,00 per persoon

Ontvang ze thuis

Voor onze donateurs liggen op zaterdagavond 15 oktober twee kaarten klaar aan de kassa bij de Multizaal van Sporthal Jachtlust in Twello. 

Ons Toneel

Ben je benieuwd hoe ons toneelspel er uit ziet? In onze fotogalarijen vind je foto’s van onze meest recente stukken