16 november 1956 – 16 november 2021

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie
Je bekijkt nu 16 november 1956 – 16 november 2021

S.O.V.V. bestaat 65 jaar en…
…telt momenteel 23 actieve leden;
…heeft maar liefst vier ereleden;
…waarvan 2 leden met ruim 50 S.O.V.V.-jaren;
…heeft 3 leden met (ruim) 40 verenigingsjaren;
…en heeft per 1 november 3 nieuwe leden!


Dus… S.O.V.V. is nog altijd springlevend en geestdriftig! Klik hier om meer te lezen over ons.

sovv

Toneelvereniging S.O.V.V. De naam betekent: Samen Oefenen Voert Verder. De vereniging is opgericht op 16 november 1956. Wij spelen 2 keer per jaar een stuk zonder souffleur, liefst komedies. Wij hebben ook ernstige stukken geprobeerd, maar ons publiek wil gewoon een avondje onbezorgd kunnen lachen. De vereniging telt op dit moment 23 leden. Er wordt iedere maandag-avond geoefend in wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan te Apeldoorn. De tijden zijn van half 8 tot ongeveer 10 uur.