Geannuleerd!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie
Je bekijkt nu Geannuleerd!

Toneelvereniging S.O.V.V. annuleert haar voorstelling!
In verband met de maatregelen van het RIVM treden wij niet op in 2020.
Na de zomer zullen wij onze nieuwe speeldata bekend maken op onze website, hou het in de gaten!

sovv

Toneelvereniging S.O.V.V. De naam betekent: Samen Oefenen Voert Verder. De vereniging is opgericht op 16 november 1956. Wij spelen 2 keer per jaar een stuk zonder souffleur, liefst komedies. Wij hebben ook ernstige stukken geprobeerd, maar ons publiek wil gewoon een avondje onbezorgd kunnen lachen. De vereniging telt op dit moment 23 leden. Er wordt iedere maandag-avond geoefend in wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan te Apeldoorn. De tijden zijn van half 8 tot ongeveer 10 uur.