Toneelspelers SOVV in the showbisssss

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Toneelstukken
Je bekijkt nu Toneelspelers SOVV in the showbisssss

Dit wilt u niet missen: SOVV met een toneelstuk in een TV-studio. Het zijn de eerste opnames van een nieuwe televisiequiz waaraan 3 opmerkelijke echtparen deelnemen.

Betsie Dekker en Annie van Lenthe van Toneelvereniging SOVV vertellen enthousiast hierover. Waar gaat het toneelstuk in het kort over, wanneer en waar is de televisiequiz te zien en hoe je je kunt aansluiten bij deze ambitieuze en gezellige vereniging.

Betsie: ‘Quizvragen met hilarische antwoorden
‘Deze keer speelt het toneelstuk zich af achter de camera’s: nu eens een heel andere setting. Dit vraagt veel van onze decorploeg, maar ook van onze spelers, want we wanen ons in een heuse TV-studio. Op de dag van de quiz is iedereen behoorlijk gespannen, vooral de presentator. Alles lijkt van een leien dakje te gaan, maar dat is maar show. Gelukkig grijpt de TV-crew doortastend in en kan de TV-show eindelijk opgenomen worden. De presentator stelt bijzondere vragen, waarop de echtparen hilarisch antwoorden. Meerdere spelers staan maar al te graag in de spotlights. Of toch liever niet?’

Annie: ‘Een gezellig avondje uit’
Annie vervolgt enthousiast. ‘Elke maandagavond werken we met onze repetities naar onze voorstelling toe. Ook de decorploeg is al druk in de weer. De eerste decorstukken zijn gemaakt of aangeschaft. Het belooft veel goeds. We voeren dit toneelstuk zaterdag 18 april op in Sporthal Jachtlust in Twello. De entree is slechts € 6,00 per persoon. Kaarten zijn te koop bij Bakker Zoet in Beekbergen en op de avond zelf aan de zaal. Reserveren kan per mail naar sovvtoneel@gmail.com onder vermelding van naam en aantal kaarten.
Voor ons publiek een avondje onbezorgd lachen. En na de voorstelling kan er gezellig in de bar van de Sporthal nagepraat worden. En dat kan onder het genot van een glaasje en een hapje!

TAGS: QUIZSHOWSOVVSPORTHAL JACHTLUSTTONEELTV-STUDIOTWELLOVOORSTELLING

sovv

Toneelvereniging S.O.V.V. De naam betekent: Samen Oefenen Voert Verder. De vereniging is opgericht op 16 november 1956. Wij spelen 2 keer per jaar een stuk zonder souffleur, liefst komedies. Wij hebben ook ernstige stukken geprobeerd, maar ons publiek wil gewoon een avondje onbezorgd kunnen lachen. De vereniging telt op dit moment 23 leden. Er wordt iedere maandag-avond geoefend in wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan te Apeldoorn. De tijden zijn van half 8 tot ongeveer 10 uur.