De volgende voorstelling

is op      04 november 2017

Wij spelen dan voor u: Kom op, we gaan naar Venetië!   van Jan Tol en Astrid Baijs

Wij spelen in Twello in de Multizaal, Jachtlustplein 7. Aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar voor de prijs van 6,00 euro. Kaarten zijn vanaf eind oktober 2017 te bestellen via: sovvtoneel@gmail.com en dan ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Bakkerij Van der Wal Jolink aan de Dorpstraat 48 in Beekbergen.

U kunt ook donateur worden en daarmee onze vereniging steunen, dat kan al voor 17,00 euro per jaar. U krijgt daarvoor 4 toegangskaarten per jaar.

Een kleine samenvatting:
Een alleenstaande vrouw, Lilian Verhagen, leeft samen met haar personeel in het grote huis van haar overleden ouders. Lilian, inmiddels 70 jaar, dacht geen familie meer te hebben. Echter, op een dag krijgt zij een brief waaruit blijkt dat haar broer, waar ze al jaren geen contact meer mee had, een dochter heeft. Deze dochter heeft haar tante opgespoord en wil met haar in contact komen. Dit is voor de butler pech, want hij is er zeker van dat hij de erfenis opstrijkt als Lilian iets overkomt. Maar, nu er familie opduikt, kan hij alles wel eens mislopen. Samen met de huishoudster, Nellie, beraamt hij een dubieus plan om er voor te zorgen dat Lilian haar familie nooit te zien krijgt. Hij gaat heel ver in zijn plan… te ver! Een storende factor is echter de tuinman Sjaak en de begrafenisondernemer J.J.J. Verbree….