is op      21 april 2018.

Wij spelen dan voor u: Bed en breekvast van Adriaan Vellinga

Wij spelen in Twello in de Multizaal, Jachtlustplein 7. Aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar voor de prijs van 6,00 euro. Kaarten zijn vanaf eind maart 2018 te bestellen via: sovvtoneel@gmail.com en dan ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Bakkerij Van der Wal Jolink aan de Dorpstraat 48 in Beekbergen.

U kunt ook donateur worden en daarmee onze vereniging steunen, dat kan al voor 17,00 euro per jaar. U krijgt daarvoor 4 toegangskaarten per jaar.

Een kleine samenvatting:

Het stuk speelt zich af in de huiskamer van Jan en Gre. Jan is een man die pas in de VUT is gegaan en nog niets heeft gedaan sinds hij niet meer naar zijn werk hoeft. Zijn vrouw en ook de buren sporen hem aan toch weer wat te gaan doen. Dit lukt niet erg. Totdat Jan bij toeval een folder leest waarin een advertentie staat van een Bed- en Breakfast. Als hij doorkrijgt dat er dan allemaal mensen over de vloer komen en dat het ook nog geld oplevert, wordt Jan helemaal enthousiast. Misschien wel te enthousiast. Het loopt binnen de kortste keren helemaal uit de hand. Ze worden door de gasten totaal overrompeld. Jan en Gre raken de regie helemaal kwijt. Dat willen ze natuurlijk beide niet. De gasten werken, ongewild, mee om aan deze ongewenste situatie een einde te maken.

 

Sluit Menu